Pitanja i odgovori

Kako vam možemo pomoći?
Mobilne platforme

Na početnom zaslonu pronađite i odaberite ikonu Postavke (Settings).

U sljedećem izborniku pronađite i odaberite ikonu Mail, kontakti, kalendari (Mail, contacts, calendars).

U sljedećem izborniku dodirnite opciju Dodavanje računa… (Add Account…)

U sljedećem izborniku dodirnite opciju Ostalo (Other) koja se nalazi na dnu ekrana.

U novom izborniku dodirnite opciju Dodaj Mail račun (Add Mail Account)

U izborniku za postavljanje e-mail računa potrebno je popuniti sva polja. U polje Ime (Name) upišite naziv pretinca, kojeg možete odabrati po želji. U polje E-mail (Email) upišite svoju email adresu, a u polje Zaporka (Password) upišite lozinku svog email pretinca. Polje Opis (Description) je automatski upisano, ali ga možete promijeniti i unijeti opis pretinca po svojoj želji. Nakon što ste unijeli sve potrebne podatke, dodirnite opciju Dalje (Next) u gornjem desnom uglu ekrana.

U sljedećem izborniku također je potrebno ispravno popuniti sva polja za unos. Na vrhu ekrana potrebno je promijeniti ime pretinca s IMAP na POP, kao što je prikazano na donjoj slici. Polja Ime (Name), E-mail (Email) i Opis (Description) su već popunjena i nije ih potrebno mijenjati.

Pod Dolazni mail server (Incoming Mail Server) upišite Ime hosta (Host Name) pop.ht.hr, a pod Ime (User Name) upišite korisničko ime od svog e-mail računa. Polje Zaporka (Password) je već popunjeno i nije potrebno ponovno upisivati zaporku.

Pod Odlazni mail server (Outgoing Mail Server) potrebno je upisati Ime hosta (Host Name) smtp.ht.hr, pod Ime i Lozinka upišite korisničko ime i lozinku koju koristite za vašu e-mail adresu ili ADSL korisničko ime i lozinku te uključite SSL i dodirnite opciju Spremi (Save) u gornjem desnom uglu ekrana.

Nakon još jedne kraće provjere, iPhone će se automatski vratiti u prethodni izbornik, a novokreirani e-mail pretinac će biti vidljiv na popisu računa.

Jeste li znali?

Portal Moj Telekom Poslovni omogućuje efikasno vođenje poslovanja s HT-om putem Interneta.

Prijavite seRegistrirajte se
Povratak na vrh